Adrian TUDOR
Web Designer

Home | Despre noi | Portofoliu | Servicii | Cerere de oferta | Contact

Noi ne ocupam de tot ce inseamna web !

Promovare Web
Optimizare Site Servicii SEO

 

      Suntem siguri ca ati auzit folosindu-se termenul SEO de nenumarate ori, insa s-ar putea sa nu stiti exact ceea ce inseamna. Termenul SEO este o prescurtare a notiunii de Search Engine Optimization, care tradus, inseamna optimizare pentru motoarele de cautare. Acest proces de optimizare are scopul de a pozitiona un site pe prima pagina intre rezultatele pe care un motor de cautare le afiseaza ca urmare a unei cautari, in functie de anumiti termeni predefiniti sau cuvinte cheie.

De ce am nevoie de SEO?


      Peste 75% dintre vizitatorii care ajung pe un site, ajung acolo datorita motoarelor de cautare. La ora actuala, motoarele de cautare au devenit o parte indispensabila pentru cei ce utilizeaza internetul. Motivele sunt evidente: motoarele de cautare (Google, Yahoo sau MSN) furnizeaza instantaneu rezultate care corespund cererilor utilizatorului. Dar ca un site sa apara printre rezultatele motoarelor de cautare, este nevoie de si mai mult. Aceasta deoarece putini utilizatori stiu exact ce cauta, si chiar mai putini dintre ei sunt dispusi sa ia la rand sutele de mii sau chiar milioanele de rezultate pe care un motor de cautare le returneaza.

De aceea, cand se pune problema optimizarii unui site pentru motoarele de cautare, trebuie luate in considerare doua aspecte:
- un site trebuie sa apara in rezultatele motoarelor de cautare, in cautari cu termeni cat mai generali si mai competitivi;
- un site trebuie sa apara in prima pagina a motoarelor de cautare.

Daca aceste doua conditii sunt indeplinite, este imposibil ca traficul catre site-ul respectiv sa nu creasca.

 

     Realizarile vorbesc de la sine !

Copyright © Adrian TUDOR 2008. Toate drepturile rezervate. www.adrian-tudor.com