Adrian TUDOR
Web Designer

Home | Despre noi | Portofoliu | Servicii | Cerere de oferta | Contact

Noi ne ocupam de tot ce inseamna web !

 

Despre noi
Cine suntem si cu ce ne ocupam?

     Suntem un grup de specialisti al carui domeniu de activitate reprezinta tot ceea ce inseamna web. Suntem o echipa de oameni tineri, entuziasti, dedicati dezvoltarii de solutii web performante si atractive, iar prin serviciile pe care vi le oferim, garantam faptul ca afacerea si site-ul Dumneavoastra vor fi luate cu asalt de catre clienti.

 

De ce sa alegeti Internetul?


     Inainte de a-si extinde afacerea online, multi oameni de afaceri se intreaba daca acest lucru este profitabil.

     Nu iti vom raspunde direct la aceasta intrebare, ci vom lasa exemplele urmatoare sa te convinga:
- nu are rost sa enumeram companiile care au inteles potentialul Internetului, si au decis sa isi extinda afacerea in aceasta directie. Si nu ne referim la companii mici sau medii, ci la marci de renume, care au la dispozitie personal specializat si platit tocmai pentru a veni cu noi idei referitoare la metode de extindere a afacerii. Daca ei au considerat ca Internetul poate fi folosit in acest scop, nu are rost sa ii contrazicem.
- sunt binecunoscute cazurile in care oameni care au avut o idee buna, au reusit sa devina milionari peste noapte cu o investitie minima. Iar daca ideea Dumneavoastra are potential, trebuie neaparat ca impreuna cu noi sa o valorificati !

 

Trebuie sa spunem mai multe? Ar fi inutil !

Copyright © Adrian TUDOR 2008. Toate drepturile rezervate. www.adrian-tudor.com